Heftige discussie Peter R. de Vries en AD-journalisten bij Beau: bekijk beste fragmenten

Heftige discussie Peter R. de Vries en AD-journalisten bij Beau: bekijk beste fragmenten

Bekijk hier het hele felle gesprek van Peter R. de Vries en de AD-journalisten bij Beau.

Peter R. de Vries voerde vrijdagavond een heftige discussie met AD-journalisten Yelle Tieleman en Jens Olde Kalter bij Beau. Ook Beau van Erven Dorens had het moeilijk om deze mannen uit te laten spreken en chaos te voorkomen.

Ook Beau in de aanval
Het AD heeft een artikel met de voormalig advocaat van kroongetuige Nabil B. gepubliceerd. Hij zegt in dit stuk dat hij met de zaak is gestopt vanwege Peter R. de Vries, maar dat laat de misdaadjournalist niet over zijn kant gaan. En de discussie barstte los aan tafel bij Beau. Iedereen eiste zijn spreektijd op, waardoor Beau de controle probeerde terug te nemen en allerlei verwijten vlogen over tafel: “Jij gaat mij helemaal niet vertellen wat ik moet doen.”

Bekijk een aantal fragmenten van Peter R. de Vries, Yelle Tieleman en Jens Olde Kalter bij Beau hieronder. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Heftige discussie <em>Peter R. de Vries</em> en AD-journalisten bij <em>Beau</em>: bekijk beste fragmenten Bekijk hier het hele felle gesprek van Peter R. de Vries en de AD-journalisten bij Beau. Peter R. de Vries voerde vrijdagavond een heftige discussie met AD-journalisten Yelle Tieleman en Jens Olde Kalter bij Beau. Ook Beau van Erven Dorens had het moeilijk om deze mannen uit te laten spreken en chaos te voorkomen. Ook Beau in de aanvalHet AD heeft een artikel met de voormalig advocaat van kroongetuige Nabil B. gepubliceerd. Hij zegt in dit stuk dat hij met de zaak is gestopt vanwege Peter R. de Vries, maar dat laat de misdaadjournalist niet over zijn kant gaan. En de discussie barstte los aan tafel bij Beau. Iedereen eiste zijn spreektijd op, waardoor Beau de controle probeerde terug te nemen en allerlei verwijten vlogen over tafel: “Jij gaat mij helemaal niet vertellen wat ik moet doen.” Bekijk een aantal fragmenten van Peter R. de Vries, Yelle Tieleman en Jens Olde Kalter bij Beau hieronder. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Beau terugkijken bij Gids.tv. Peter R. de Vries neemt het op voor Anna Nooshin: De Telegraaf is "schijnheilig" Bekijk deze video » Beau gemist? Peter R. de Vries over informatielek Mocro Maffia Bekijk deze video »
Talkshow :
Heftige discussie Peter R. de Vries en AD-journalisten bij Beau: bekijk beste fragmenten

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftige discussie Peter R. de Vries en AD-journalisten bij Beau: bekijk beste fragmenten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV