Ruzie Peter R. de Vries en AD-journalisten: bekijk het hele pittige gesprek bij Beau

Ruzie Peter R. de Vries en AD-journalisten: bekijk het hele pittige gesprek bij Beau

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 3 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

Peter R. de Vries was vrijdagavond te gast bij Beau, om zijn ongenoegen te uiten over een artikel dat is gepubliceerd in het AD. Ook de betrokken AD-journalisten Yelle Tieleman en Jens Olde Kalter waren aanwezig en er barstte een pittige discussie los.

Peter R. de Vries voert felle discussie
De advocaat van Nabil B. beweert dat hij de rol van Peter R. de Vries als vertrouwenspersoon van deze kroongetuige onwenselijk vindt en dat hij daarom is gestopt met deze zaak. Peter R. de Vries vindt deze bewering niet kunnen en gaat de discussie aan met de journalisten. Beau probeert de controle te houden in deze felle discussie waarbij allerlei beweringen en verwijten over tafel vliegen, ook richting de presentator.

Bekijk de hele pittige discussie bij Beau hieronder. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Ruzie <em>Peter R. de Vries</em> en AD-journalisten: bekijk het hele pittige gesprek bij <em>Beau</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 3 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. Peter R. de Vries was vrijdagavond te gast bij Beau, om zijn ongenoegen te uiten over een artikel dat is gepubliceerd in het AD. Ook de betrokken AD-journalisten Yelle Tieleman en Jens Olde Kalter waren aanwezig en er barstte een pittige discussie los. Peter R. de Vries voert felle discussieDe advocaat van Nabil B. beweert dat hij de rol van Peter R. de Vries als vertrouwenspersoon van deze kroongetuige onwenselijk vindt en dat hij daarom is gestopt met deze zaak. Peter R. de Vries vindt deze bewering niet kunnen en gaat de discussie aan met de journalisten. Beau probeert de controle te houden in deze felle discussie waarbij allerlei beweringen en verwijten over tafel vliegen, ook richting de presentator. Bekijk de hele pittige discussie bij Beau hieronder. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Beau terugkijken bij Gids.tv. Beau gemist? Peter R. de Vries over informatielek Mocro Maffia Bekijk deze video » Heftige discussie Peter R. de Vries en AD-journalisten bij Beau: bekijk beste fragmenten Bekijk deze video »
Talkshow :
Ruzie Peter R. de Vries en AD-journalisten: bekijk het hele pittige gesprek bij Beau

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ruzie Peter R. de Vries en AD-journalisten: bekijk het hele pittige gesprek bij Beau of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV