Zien: Demonstrerende boeren blokkeren distributiecentrum van Jumbo in Beilen

Zien: Demonstrerende boeren blokkeren distributiecentrum van Jumbo in Beilen

Een groep protesterende boeren heeft vrijdag het distributiecentrum van de supermarktketen Jumbo in Beilen geblokkeerd. Met trekkers en andere voertuigen stonden ze voor het distributiecentrum om de poort af te sluiten. Veel politie is op deze demonstratie afgekomen, een boer is aangehouden toen na een blaastest bleek dat hij te veel alcohol had gedronken. Boeren voerden de afgelopen dagen actie tegen de stikstofmaatregelen van minister Carola Schouten.

Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de demonstratie van de boeren in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Demonstrerende boeren</em> blokkeren distributiecentrum van Jumbo in Beilen Een groep protesterende boeren heeft vrijdag het distributiecentrum van de supermarktketen Jumbo in Beilen geblokkeerd. Met trekkers en andere voertuigen stonden ze voor het distributiecentrum om de poort af te sluiten. Veel politie is op deze demonstratie afgekomen, een boer is aangehouden toen na een blaastest bleek dat hij te veel alcohol had gedronken. Boeren voerden de afgelopen dagen actie tegen de stikstofmaatregelen van minister Carola Schouten. Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de demonstratie van de boeren in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Zien: protesterende boeren rijden over startbaan vliegveld Eelde Bekijk deze video » Hart van Nederland: Grote verkeerschaos door blokkeerboeren op A1 Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Demonstrerende boeren blokkeren distributiecentrum van Jumbo in Beilen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Demonstrerende boeren blokkeren distributiecentrum van Jumbo in Beilen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV