RTL Boulevard: Sjors en Bing! GTST-acteur Everon Jackson over laatste scène met Inge Schrama

RTL Boulevard: Sjors en Bing! GTST-acteur Everon Jackson over laatste scène met Inge Schrama

Bing en Sjors waren in de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden een sterk liefdeskoppel. Daar kwam een einde aan toen Inge Schrama, die Sjors speelde, een burn-out kreeg en stopte met werken. In RTL Boulevard praat Everon Jackson Hooi (Bing) over hun samenwerking.

Contact
''We zijn heel erg naar elkaar toegegroeid door de jaren heen. Dan zijn de scènes ook heel makkelijk om te doen omdat je zo op elkaar bent ingespeeld.'' Everon heeft onlangs nog contact gehad met Inge via Whatsapp en kon laten weten dat het nu beter met haar gaat.

Laatste scène
Everon vertelt dat hij het wel nog steeds heel jammer vindt hoe er een einde kwam aan de samenwerking. ''Ik heb een laatste scène met haar gedraaid zonder dat ik wist dat dat de laatste zou zijn. Dat vind ik nog steeds jammer.''

Bekijk hieronder het fragment van RTL Boulevard waarin Everon zijn verhaal doet.

Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard:</em> Sjors en Bing! GTST-acteur Everon Jackson over laatste scène met Inge Schrama Bing en Sjors waren in de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden een sterk liefdeskoppel. Daar kwam een einde aan toen Inge Schrama, die Sjors speelde, een burn-out kreeg en stopte met werken. In RTL Boulevard praat Everon Jackson Hooi (Bing) over hun samenwerking. Contact''We zijn heel erg naar elkaar toegegroeid door de jaren heen. Dan zijn de scènes ook heel makkelijk om te doen omdat je zo op elkaar bent ingespeeld.'' Everon heeft onlangs nog contact gehad met Inge via Whatsapp en kon laten weten dat het nu beter met haar gaat. Laatste scèneEveron vertelt dat hij het wel nog steeds heel jammer vindt hoe er een einde kwam aan de samenwerking. ''Ik heb een laatste scène met haar gedraaid zonder dat ik wist dat dat de laatste zou zijn. Dat vind ik nog steeds jammer.'' Bekijk hieronder het fragment van RTL Boulevard waarin Everon zijn verhaal doet. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marieke Elsinga onzeker na benadering van afslankmerk (video) Bekijk deze video » Eloise ontpopt tot ware influencer: dit is wat prinses Laurentien er van vindt (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: Sjors en Bing! GTST-acteur Everon Jackson over laatste scène met Inge Schrama

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Sjors en Bing! GTST-acteur Everon Jackson over laatste scène met Inge Schrama of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV