Shownieuws: Typhoon eindelijk weer op 't podium (video)

Shownieuws: Typhoon eindelijk weer op 't podium (video)

Nu de beperkende maatregelen steeds meer versoepelen, zijn er ook weer optredens mogelijk. Typhoon is ontzettend blij dat hij weer het podium op kan.

Zuurstof
''Ik kan je niet uitleggen wat voor groot onderdeel muziek is van mijn leven. Het is als zuurstof.'' Hoewel de situatie nog steeds anders is dan normaal, kan Typhoon niet ophouden met lachen van blijdschap. ''Ja man, let's go!'' roept hij enthousiast.

Bekijk hieronder het fragment uit de late editie van Shownieuws.

<em>Shownieuws:</em> Typhoon eindelijk weer op 't podium (video) Nu de beperkende maatregelen steeds meer versoepelen, zijn er ook weer optredens mogelijk. Typhoon is ontzettend blij dat hij weer het podium op kan. Zuurstof''Ik kan je niet uitleggen wat voor groot onderdeel muziek is van mijn leven. Het is als zuurstof.'' Hoewel de situatie nog steeds anders is dan normaal, kan Typhoon niet ophouden met lachen van blijdschap. ''Ja man, let's go!'' roept hij enthousiast. Bekijk hieronder het fragment uit de late editie van Shownieuws. Bekijk ook Shownieuws: Nick en Simon op muzikale roadtrip tijdens Hit the Road Bekijk deze video » Shownieuws: Max Verstappen dolblij met herstart Formule 1-seizoen Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Typhoon eindelijk weer op 't podium (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Typhoon eindelijk weer op 't podium (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV