We Want More: Angels Rule zingt bijzondere versie Leef van André Hazes

We Want More: Angels Rule zingt bijzondere versie Leef van André Hazes

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv.

De zangroep Angels Rule heeft in We Want More al laten horen wat ze vocaal in huis heeft en is door naar de volgende ronde, maar de juryleden zijn benieuwd of ze ook een nummer van nu meerstemmig kunnen zingen. En dat ze dat kunnen bewijzen de zanger en zangeressen direct, door een bijzondere versie van Leef van André Hazes te laten horen. Ook jurylid Hazes zelf is onder de indruk.

Bekijk het fragment van We Want More hieronder.

We Want More is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

<em>We Want More</em>: Angels Rule zingt bijzondere versie <em>Leef</em> van André Hazes Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv. De zangroep Angels Rule heeft in We Want More al laten horen wat ze vocaal in huis heeft en is door naar de volgende ronde, maar de juryleden zijn benieuwd of ze ook een nummer van nu meerstemmig kunnen zingen. En dat ze dat kunnen bewijzen de zanger en zangeressen direct, door een bijzondere versie van Leef van André Hazes te laten horen. Ook jurylid Hazes zelf is onder de indruk. Bekijk het fragment van We Want More hieronder. We Want More is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv. We Want More: de emoties lopen backstage hoog op (video) Bekijk deze video » We Want More: Henk Poort leert deelnemer Thomas 'shaken' (video) Bekijk deze video »
TV :
We Want More: Angels Rule zingt bijzondere versie Leef van André Hazes

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Angels Rule zingt bijzondere versie Leef van André Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV