Het Beste Van Got Talent Worldwide: Drie jaar later neemt Kyle revanche met zijn optreden (video)

Het Beste Van Got Talent Worldwide: Drie jaar later neemt Kyle revanche met zijn optreden (video)

Kyle was pas twaalf toen hij voor de eerste keer auditie deed voor Britain's Got Talent. Na zijn afwijzing gaf jurylid David hem het advies om zanglessen te nemen. Dit advies nam Kyle maar al te graag ter harte.

Geëmotioneerd
Drie jaar later staat Kyle opnieuw op het podium, dit keer met wat meer zelfvertrouwen. Hij weet de jury te raken met zijn versie van Hallelujah. Kyle krijgt een staande ovatie en raakt geëmotioneerd.

Bekijk hieronder het fragment uit Het Beste Van Got Talent Worldwide.

Het Beste Van Got Talent Worldwide is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Beste Van Got Talent Worldwide terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Beste Van Got Talent Worldwide</em>: Drie jaar later neemt Kyle revanche met zijn optreden (video) Kyle was pas twaalf toen hij voor de eerste keer auditie deed voor Britain's Got Talent. Na zijn afwijzing gaf jurylid David hem het advies om zanglessen te nemen. Dit advies nam Kyle maar al te graag ter harte. GeëmotioneerdDrie jaar later staat Kyle opnieuw op het podium, dit keer met wat meer zelfvertrouwen. Hij weet de jury te raken met zijn versie van Hallelujah. Kyle krijgt een staande ovatie en raakt geëmotioneerd. Bekijk hieronder het fragment uit Het Beste Van Got Talent Worldwide. Het Beste Van Got Talent Worldwide is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Beste Van Got Talent Worldwide terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Gerard Joling over nieuwe single met rapper Poke: "Van de beat word je helemaal gek" Bekijk deze video » We Want More: Francesco zingt Heroes van David Bowie Bekijk deze video »
TV :
Het Beste Van Got Talent Worldwide: Drie jaar later neemt Kyle revanche met zijn optreden (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Beste Van Got Talent Worldwide: Drie jaar later neemt Kyle revanche met zijn optreden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV