Hard Spel met Richard Groenendijk vanavond op tv: bekijk backstage video

Hard Spel met Richard Groenendijk vanavond op tv: bekijk backstage video

Vanaf vanavond is de nieuwe spelshow Hard Spel op tv te zien bij NPO 1. Richard Groenendijk kruipt in de huid van quizmaster en heeft alvast een tipje van de sluier opgelicht. Op Instagram heeft de cabaretier een video geplaatst met backstage beelden, waarin te zien is hoe het er bij Hard Spel achter de schermen aan toegaat.

Bekijk de backstage beelden van Hard Spel hieronder.

De kennisquiz Hard Spel is vanaf zaterdag 4 juli wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Hard Spel terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hard Spel</em> met Richard Groenendijk vanavond op tv: bekijk backstage video Vanaf vanavond is de nieuwe spelshow Hard Spel op tv te zien bij NPO 1. Richard Groenendijk kruipt in de huid van quizmaster en heeft alvast een tipje van de sluier opgelicht. Op Instagram heeft de cabaretier een video geplaatst met backstage beelden, waarin te zien is hoe het er bij Hard Spel achter de schermen aan toegaat. Bekijk de backstage beelden van Hard Spel hieronder. De kennisquiz Hard Spel is vanaf zaterdag 4 juli wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Hard Spel terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: Richard Groenendijk heeft een bijbaantje in de horeca Bekijk deze video » Richard Groenendijk enthousiast over nieuwe kennisquiz Hard Spel (video) Bekijk deze video »
TV :
Hard Spel met Richard Groenendijk vanavond op tv: bekijk backstage video

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hard Spel met Richard Groenendijk vanavond op tv: bekijk backstage video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV