Zien: Typhoon over eerste optreden bij festival De Tuin 2020: ''Yes we mogen weer!''

Zien: Typhoon over eerste optreden bij festival De Tuin 2020: ''Yes we mogen weer!''

De festivalzomer wordt anders dan anders maar met de versoepelde beperkingen van de afgelopen week trapte afgelopen vrijdag alsnog de festivalzomer af.

''Het doet me denken aan de eerste keer dat ik op Lowlands stond''
Op twee eilanden in Nederland zullen dagelijks zo’n 100 bezoekers per show samenkomen om op 1.5 meter te genieten van een reeks unieke zomerconcerten binnen de RIVM richtlijnen. Het Algemeen Dagblad sprak met Typhoon over zijn optreden bij 'De Tuin'.

Bekijk de hele reportage van Het Algemeen Dagblad in de video hieronder.

Zien: <em>Typhoon</em> over eerste optreden bij festival <em>De Tuin 2020</em>: ''Yes we mogen weer!'' De festivalzomer wordt anders dan anders maar met de versoepelde beperkingen van de afgelopen week trapte afgelopen vrijdag alsnog de festivalzomer af. ''Het doet me denken aan de eerste keer dat ik op Lowlands stond''Op twee eilanden in Nederland zullen dagelijks zo’n 100 bezoekers per show samenkomen om op 1.5 meter te genieten van een reeks unieke zomerconcerten binnen de RIVM richtlijnen. Het Algemeen Dagblad sprak met Typhoon over zijn optreden bij 'De Tuin'. Bekijk de hele reportage van Het Algemeen Dagblad in de video hieronder. Zien: Typhoon komt met hoopvolle hit in zware tijden: 'Alles Is Gezegend' Bekijk deze video » Talkshow M: Typhoon beschrijft zijn gevoel bij Black Lives Matter-beweging Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Typhoon over eerste optreden bij festival De Tuin 2020: ''Yes we mogen weer!''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Typhoon over eerste optreden bij festival De Tuin 2020: ''Yes we mogen weer!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV