Goedemorgen Nederland: Hugo de Jonge wil corona-app na zomervakantie lanceren

Goedemorgen Nederland: Hugo de Jonge wil corona-app na zomervakantie lanceren

Minister Hugo de Jonge is al een tijdje bezig met het ontwikkelen van de corona-app. “Ik hoop half juli te besluiten wanneer die wordt ingevoerd”, zegt De Jonge bij Goedemorgen Nederland. “Ik denk dat het echt na de vakantie zal zijn hoor, om middenin de zomervakantie zo'n app in te voeren dat vraagt ook wel weer heel veel.”

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland met Hugo de Jonge over de corona-app hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: Hugo de Jonge wil corona-app na zomervakantie lanceren Minister Hugo de Jonge is al een tijdje bezig met het ontwikkelen van de corona-app. “Ik hoop half juli te besluiten wanneer die wordt ingevoerd”, zegt De Jonge bij Goedemorgen Nederland. “Ik denk dat het echt na de vakantie zal zijn hoor, om middenin de zomervakantie zo'n app in te voeren dat vraagt ook wel weer heel veel.” Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland met Hugo de Jonge over de corona-app hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. TERUGKIJKEN: voorlopig laatste persconferentie premier Rutte na ministerraad (3 juli) Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Minister Hugo de Jonge vertelt wie zorgbonus krijgt (video) Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: Hugo de Jonge wil corona-app na zomervakantie lanceren

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Hugo de Jonge wil corona-app na zomervakantie lanceren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV