Op Vrijdag: Jan Jaap van der Wal deed Beyoncé-dansles: ‘Ze lachten me uit’

Op Vrijdag: Jan Jaap van der Wal deed Beyoncé-dansles: ‘Ze lachten me uit’

Jan Jaap van der Wal doet een bijzondere onthulling in de talkshow Op Vrijdag. De cabaretier blijkt namelijk fan te zijn van Beyoncé en Jay-Z, en zijn liefde gaat zelfs zo ver dat hij een speciale Beyoncé dansles heeft gevolgd. “Ze hebben me uitgelachen, die mensen hebben een hele leuke middag gehad.”

Bekijk het fragment van Op Vrijdag in de video hieronder.

De talkshow Op Vrijdag is elke vrijdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Op Vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op Vrijdag</em>: Jan Jaap van der Wal deed Beyoncé-dansles: ‘Ze lachten me uit’ Jan Jaap van der Wal doet een bijzondere onthulling in de talkshow Op Vrijdag. De cabaretier blijkt namelijk fan te zijn van Beyoncé en Jay-Z, en zijn liefde gaat zelfs zo ver dat hij een speciale Beyoncé dansles heeft gevolgd. “Ze hebben me uitgelachen, die mensen hebben een hele leuke middag gehad.” Bekijk het fragment van Op Vrijdag in de video hieronder. De talkshow Op Vrijdag is elke vrijdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Op Vrijdag terugkijken bij Gids.tv. Jan-Jaap van der Wal over corona-app: "Het is geen goed idee" Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws: Jan Jaap van der Wal over zijn elektrische auto Bekijk deze video »
Talkshow :
Op Vrijdag: Jan Jaap van der Wal deed Beyoncé-dansles: ‘Ze lachten me uit’

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op vrijdag
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op Vrijdag: Jan Jaap van der Wal deed Beyoncé-dansles: ‘Ze lachten me uit’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV