Bizarre beelden: rapper Jebroer organiseert illegale raveparty: "Fuck de 1,5 meter!"

Bizarre beelden: rapper Jebroer organiseert illegale raveparty: "Fuck de 1,5 meter!"

Steeds meer Nederlanders hebben het gehad met de coronamaatregelen van het kabinet. Zo ook rapper Jebroer. Anderhalve meter afstand houden is nog altijd verplicht, maar heeft hij lak aan: Jebroer organiseerde op vrijdag 3 juli een illegale raveparty ter ere van zijn nieuwe album. "Fuck de anderhalve meter!" zei hij na zijn optreden.

Groot feest
Onder de naam "Project 6" organiseerde Jebroer, die normaal als Timothy Kimman door het leven gaat, een groot feest. Via WhatsApp konden belangstellenden zich aanmelden en dat werd dan ook massaal gedaan. Op beelden van het feest is te zien dat er 'ouderwets' gesprongen en gefeest wordt, zonder dat er ook maar enige afstand in acht wordt genomen. Zal dit nog een staartje krijgen?

Bekijk de beelden van het feest van Jebroer hieronder.

LET OP: het geluid van het filmfragment is erg hard. Zet eerst je volume wat lager.

Bizarre beelden: rapper <em>Jebroer</em> organiseert illegale raveparty: &quot;Fuck de 1,5 meter!&quot; Steeds meer Nederlanders hebben het gehad met de coronamaatregelen van het kabinet. Zo ook rapper Jebroer. Anderhalve meter afstand houden is nog altijd verplicht, maar heeft hij lak aan: Jebroer organiseerde op vrijdag 3 juli een illegale raveparty ter ere van zijn nieuwe album. "Fuck de anderhalve meter!" zei hij na zijn optreden. Groot feestOnder de naam "Project 6" organiseerde Jebroer, die normaal als Timothy Kimman door het leven gaat, een groot feest. Via WhatsApp konden belangstellenden zich aanmelden en dat werd dan ook massaal gedaan. Op beelden van het feest is te zien dat er 'ouderwets' gesprongen en gefeest wordt, zonder dat er ook maar enige afstand in acht wordt genomen. Zal dit nog een staartje krijgen? Bekijk de beelden van het feest van Jebroer hieronder. LET OP: het geluid van het filmfragment is erg hard. Zet eerst je volume wat lager. Bekijk ook Geert Wilders kan coronaregels niet naleven: ‘Ik zit met beveiliging in auto’ (video) Bekijk deze video » Terugkijken: Coronavirus: feiten en fabels over vakantie (NOS) Bekijk deze video »
Entertainment :
Bizarre beelden: rapper Jebroer organiseert illegale raveparty: "Fuck de 1,5 meter!"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: rapper Jebroer organiseert illegale raveparty: "Fuck de 1,5 meter!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV