Shownieuws: Noah Zeeuw wordt vader en deelt beelden van echo

Shownieuws: Noah Zeeuw wordt vader en deelt beelden van echo

Babynieuws! De 26-jarige YouTuber Noah Zeeuw wordt binnenkort vader. Bij de late editie van Shownieuws werden beelden gedeeld van de echo.

Via Instagram delen zowel Noah als zijn vriendin Kelly een foto van elkaar met de mededeling dat ze dit jaar hun eerste kindje verwachten. In de reacties wordt het stel overladen met felicitaties.

Bekijk hieronder het fragment uit Shownieuws.

<em>Shownieuws:</em> Noah Zeeuw wordt vader en deelt beelden van echo Babynieuws! De 26-jarige YouTuber Noah Zeeuw wordt binnenkort vader. Bij de late editie van Shownieuws werden beelden gedeeld van de echo. Via Instagram delen zowel Noah als zijn vriendin Kelly een foto van elkaar met de mededeling dat ze dit jaar hun eerste kindje verwachten. In de reacties wordt het stel overladen met felicitaties. Bekijk hieronder het fragment uit Shownieuws. Bekijk ook Shownieuws: Max Verstappen dolblij met herstart Formule 1-seizoen Bekijk deze video » Shownieuws: Typhoon eindelijk weer op 't podium (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Noah Zeeuw wordt vader en deelt beelden van echo

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Noah Zeeuw wordt vader en deelt beelden van echo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV