Samenvatting vrije training 3 (Formule 1 GP van Oostenrijk)

Samenvatting vrije training 3 (Formule 1 GP van Oostenrijk)

De derde vrije training voor de Formule 1 GP van Oostenrijk zit erop en Max Verstappen zal waarschijnlijk met tevredenheid terugkijken op deze training. Hij verkleinde het gat naar de Mercedessen van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas en eindigde als derde.

Circuit van Spielberg
De coureurs gingen opnieuw de baan van het circuit van Spielberg op om zich warm te rijden voor de kwalificatie en de race. Her en der waren er wel wat problemen: de auto van Sergio Perez lekte olie, waarna debutant Nicholas Latifi hard crashte tegen de muur. Latifi moest zelfs even naar het medisch centrum, maar hij is ongedeerd.

Bekijk de samenvatting van vrije training 3 voor de GP van Oostenrijk hieronder.

Samenvatting <em>vrije training 3</em> (Formule 1 GP van Oostenrijk) De derde vrije training voor de Formule 1 GP van Oostenrijk zit erop en Max Verstappen zal waarschijnlijk met tevredenheid terugkijken op deze training. Hij verkleinde het gat naar de Mercedessen van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas en eindigde als derde. Circuit van SpielbergDe coureurs gingen opnieuw de baan van het circuit van Spielberg op om zich warm te rijden voor de kwalificatie en de race. Her en der waren er wel wat problemen: de auto van Sergio Perez lekte olie, waarna debutant Nicholas Latifi hard crashte tegen de muur. Latifi moest zelfs even naar het medisch centrum, maar hij is ongedeerd. Bekijk de samenvatting van vrije training 3 voor de GP van Oostenrijk hieronder. Bekijk ook Samenvatting vrije training 1 (Formule 1 GP van Oostenrijk) Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 (Formule 1 GP van Oostenrijk) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 3 (Formule 1 GP van Oostenrijk)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 3 (Formule 1 GP van Oostenrijk) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV