Voorbeschouwing GP van Oostenrijk: "Max Verstappen komt vliegend uit startblokken"

Voorbeschouwing GP van Oostenrijk: "Max Verstappen komt vliegend uit startblokken"

Dit weekend gaat het Formule 1-seizoen dan eindelijk van start met de GP van Oostenrijk. De vrije trainingen zijn inmiddels achter de rug, maar hoe staan de coureurs er eigenlijk voor? "Ik denk dat Max Verstappen gaat winnen, hij komt vliegend uit de startblokken."

Coronamaatregelen
Ook bij de Formule 1 zijn overigens uitgebreide coronamaatregelen getroffen: elke coureur heeft een selecte groep monteurs bij zich en ook zijn er reservecoureurs en -monteurs aangewezen, voor het geval iemand besmet raakt met het coronavirus. Ook is alles om de Grand Prix heen helemaal anders, want zo mogen de winnaars niet naar het podium.

Bekijk de voorbeschouwing voor de GP van Oostenrijk hieronder.

Voorbeschouwing <em>GP van Oostenrijk</em>: &quot;Max Verstappen komt vliegend uit startblokken&quot; Dit weekend gaat het Formule 1-seizoen dan eindelijk van start met de GP van Oostenrijk. De vrije trainingen zijn inmiddels achter de rug, maar hoe staan de coureurs er eigenlijk voor? "Ik denk dat Max Verstappen gaat winnen, hij komt vliegend uit de startblokken." CoronamaatregelenOok bij de Formule 1 zijn overigens uitgebreide coronamaatregelen getroffen: elke coureur heeft een selecte groep monteurs bij zich en ook zijn er reservecoureurs en -monteurs aangewezen, voor het geval iemand besmet raakt met het coronavirus. Ook is alles om de Grand Prix heen helemaal anders, want zo mogen de winnaars niet naar het podium. Bekijk de voorbeschouwing voor de GP van Oostenrijk hieronder. Bekijk ook Samenvatting vrije training 1 (Formule 1 GP van Oostenrijk) Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 (Formule 1 GP van Oostenrijk) Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 3 (Formule 1 GP van Oostenrijk) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Voorbeschouwing GP van Oostenrijk: "Max Verstappen komt vliegend uit startblokken"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing GP van Oostenrijk: "Max Verstappen komt vliegend uit startblokken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV