Hugo de Jonge in Goedemorgen Nederland over zijn carrière: "Heel snel gegaan"

Hugo de Jonge in Goedemorgen Nederland over zijn carrière: "Heel snel gegaan"

Hugo de Jonge zat op zaterdag 4 juli bij Goedemorgen Nederland om te praten over de strijd tussen de lijsttrekkers bij het CDA. In korte tijd is De Jonge snel opgeklommen binnen de partij en dat beaamt hij zelf ook: "Het is heel snel gegaan." Waar heeft hij zijn bliksemcarrière aan te danken? "Het heeft ook te maken met de manier waarop ik ben opgevoed. Je moet betekenisvol willen zijn voor anderen."

Bekijk het gesprek met Hugo de Jonge in Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt alle afleveringen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Hugo de Jonge in <em>Goedemorgen Nederland</em> over zijn carrière: &quot;Heel snel gegaan&quot; Hugo de Jonge zat op zaterdag 4 juli bij Goedemorgen Nederland om te praten over de strijd tussen de lijsttrekkers bij het CDA. In korte tijd is De Jonge snel opgeklommen binnen de partij en dat beaamt hij zelf ook: "Het is heel snel gegaan." Waar heeft hij zijn bliksemcarrière aan te danken? "Het heeft ook te maken met de manier waarop ik ben opgevoed. Je moet betekenisvol willen zijn voor anderen." Bekijk het gesprek met Hugo de Jonge in Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt alle afleveringen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: Minister Hugo de Jonge vertelt wie zorgbonus krijgt (video) Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Hugo de Jonge wil corona-app na zomervakantie lanceren Bekijk deze video »
Politiek :
Hugo de Jonge in Goedemorgen Nederland over zijn carrière: "Heel snel gegaan"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge in Goedemorgen Nederland over zijn carrière: "Heel snel gegaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV