Zien: Zo worden eindexamens beveiligd

Zien: Zo worden eindexamens beveiligd

De examens van 2020 lagen al klaar, maar door de coronacrisis zijn deze niet gebruikt. De originele documenten worden bewaard achter slot en grendel.

Het College voor Toetsen en Examens bekijkt nu wat ze met de niet-gemaakte examens gaan doen. Ze kunnen de examens namelijk niet gewoon doorschuiven naar volgend jaar.

Bekijk hieronder in het fragment van NOS waarom dat niet kan.

Zien: Zo worden <em>eindexamens</em> beveiligd De examens van 2020 lagen al klaar, maar door de coronacrisis zijn deze niet gebruikt. De originele documenten worden bewaard achter slot en grendel. Het College voor Toetsen en Examens bekijkt nu wat ze met de niet-gemaakte examens gaan doen. Ze kunnen de examens namelijk niet gewoon doorschuiven naar volgend jaar. Bekijk hieronder in het fragment van NOS waarom dat niet kan. Bekijk ook NOS Stories zoekt uit hoeveel je coronadiploma dit jaar waard is Bekijk deze video » NOS: website CBR lastig te bereiken door enorme drukte en botaanval Bekijk deze video » Video: Willem-Alexander en Máxima feliciteren middelbare scholieren met diploma Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Zo worden eindexamens beveiligd

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Zo worden eindexamens beveiligd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV