Bekijk eerste beelden Davina Michelle: My Own World, bioscoopfilm over zangeres

Bekijk eerste beelden Davina Michelle: My Own World, bioscoopfilm over zangeres

Zangeres Davina Michelle bestormt het witte doek, want vanaf 8 juli is haar film Davina Michelle: My Own World te zien in de bioscopen van Pathé. In de eerste beelden is te zien hoe ook zij hard geraakt wordt door de coronacrisis.

AFAS Live
Door de maatregelen van het kabinet kon het concert van Davina Michelle in de AFAS Live niet doorgaan, maar gelukkig bood Pathé uitkomst: het concert wordt alsnog opgenomen in de lege concertzaal en is vervolgens te zien in de bioscoop. In de documentaire geeft Davina Michelle bovendien een openhartig inkijkje in haar leven.

Bekijk de eerste beelden van de film Davina Michelle: My Own World hieronder. Davina Michelle: My Own World is vanaf 8 juli te zien in de bioscoop.

Bekijk eerste beelden <em>Davina Michelle: My Own World</em>, bioscoopfilm over zangeres Zangeres Davina Michelle bestormt het witte doek, want vanaf 8 juli is haar film Davina Michelle: My Own World te zien in de bioscopen van Pathé. In de eerste beelden is te zien hoe ook zij hard geraakt wordt door de coronacrisis. AFAS LiveDoor de maatregelen van het kabinet kon het concert van Davina Michelle in de AFAS Live niet doorgaan, maar gelukkig bood Pathé uitkomst: het concert wordt alsnog opgenomen in de lege concertzaal en is vervolgens te zien in de bioscoop. In de documentaire geeft Davina Michelle bovendien een openhartig inkijkje in haar leven. Bekijk de eerste beelden van de film Davina Michelle: My Own World hieronder. Davina Michelle: My Own World is vanaf 8 juli te zien in de bioscoop. Bekijk ook RTL Boulevard: Davina Michelle houdt vriend uit beeld in bioscoopfilm (video) Bekijk deze video » Davina Michelle over haar bioscoopfilm: "Meer diepgang in mijn leven" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk eerste beelden Davina Michelle: My Own World, bioscoopfilm over zangeres

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden Davina Michelle: My Own World, bioscoopfilm over zangeres of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV