NOS op 3 over coronacrisis op Curaçao en Koninkrijk der Nederlanden

NOS op 3 over coronacrisis op Curaçao en Koninkrijk der Nederlanden

<em>NOS op 3</em> over coronacrisis op Curaçao en Koninkrijk der Nederlanden Het eiland van Curaçao is enorm hard getroffen door de coronacrisis. Niet alleen het virus heeft flink huisgehouden, maar ook het toerisme is compleet opgedroogd. Nederland wil financieel helpen, maar stelt zich hard op, vinden veel inwoners van het eiland. Hoe zit het met de band tussen Nederland en de eilanden in de Caribische regio? NOS op 3 legde het uit. Bekijk de hele video van NOS op 3 over de Caribische crisis hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook NOS op 3 legt uit waarom we hutjemutje in het vliegtuig mogen Bekijk deze video » NOS op 3: Jemen is de ellendigste plek ter wereld (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS op 3 over coronacrisis op Curaçao en Koninkrijk der Nederlanden

Het eiland van Curaçao is enorm hard getroffen door de coronacrisis. Niet alleen het virus heeft flink huisgehouden, maar ook het toerisme is compleet opgedroogd. Nederland wil financieel helpen, maar stelt zich hard op, vinden veel inwoners van het eiland. Hoe zit het met de band tussen Nederland en de eilanden in de Caribische regio? NOS op 3 legde het uit.

Bekijk de hele video van NOS op 3 over de Caribische crisis hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS op 3 over coronacrisis op Curaçao en Koninkrijk der Nederlanden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier