Video: Samantha de Jong houdt romantische avond met vriend Gerrit

Video: Samantha de Jong houdt romantische avond met vriend Gerrit

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Samantha de Jong is sinds kort samen met haar vriend Gerrit Meerts een Youtube-kanaal begonnen. Na het heftige auto-ongeluk gaat het gelukkig weer goed met de zwangere realityster. Samen met Gerrit deelde Samantha beelden van een romantische avond in huize Meerts.

Bekijk de sushidate van Samantha en haar vriend in de video hieronder.

Video: <em>Samantha de Jong</em> houdt romantische avond met vriend Gerrit Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Samantha de Jong is sinds kort samen met haar vriend Gerrit Meerts een Youtube-kanaal begonnen. Na het heftige auto-ongeluk gaat het gelukkig weer goed met de zwangere realityster. Samen met Gerrit deelde Samantha beelden van een romantische avond in huize Meerts. Bekijk de sushidate van Samantha en haar vriend in de video hieronder. Video: Samantha de Jong deelt heftige beelden van haar gezicht Bekijk deze video » Zien: Samantha de Jong geeft gender reveal party: ''Ik krijg een jongen!'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Samantha de Jong houdt romantische avond met vriend Gerrit

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Samantha de Jong houdt romantische avond met vriend Gerrit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV