Bekijk hier de tweede aflevering van de nieuwe VPRO-serie 'Jeffrey'

Bekijk hier de tweede aflevering van de nieuwe VPRO-serie 'Jeffrey'

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Martijn van Hoek, de legende achter het fantastische account 'Optyfen met eenden', is de maker van de nieuwe animatieserie 'Jeffrey'. Hij was zelf enorm stuntelig in zijn jeugd en putte daaruit inspiratie voor de serie.

''Ik heb een adresje voor die topnotch shit''
De serie bestaat uit zes korte afleveringen over de wereld van hoofdpersoon Jeffrey. Hij is een jongen van 17 jaar die zich steeds weer in allerlei ongemakkelijke en ingewikkelde situaties weet te werken.

Bekijk de tweede aflevering van de nieuwe serie 'JEFFREY' in de video hieronder.

Bekijk hier de tweede aflevering van de nieuwe VPRO-serie 'Jeffrey' Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Martijn van Hoek, de legende achter het fantastische account 'Optyfen met eenden', is de maker van de nieuwe animatieserie 'Jeffrey'. Hij was zelf enorm stuntelig in zijn jeugd en putte daaruit inspiratie voor de serie. ''Ik heb een adresje voor die topnotch shit''De serie bestaat uit zes korte afleveringen over de wereld van hoofdpersoon Jeffrey. Hij is een jongen van 17 jaar die zich steeds weer in allerlei ongemakkelijke en ingewikkelde situaties weet te werken. Bekijk de tweede aflevering van de nieuwe serie 'JEFFREY' in de video hieronder. Zien: VPRO komt met hilarische nieuwe serie 'Jeffrey' Bekijk deze video » Zien: de allereerste aflevering van Pete en de Bananen Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk hier de tweede aflevering van de nieuwe VPRO-serie 'Jeffrey'

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de tweede aflevering van de nieuwe VPRO-serie 'Jeffrey' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV