Vanavond in Op1: Martin Visser, Farid Azarkan, Tex de Wit en meer

Vanavond in Op1: Martin Visser, Farid Azarkan, Tex de Wit en meer

Vanavond in <em>Op1</em>: Martin Visser, Farid Azarkan, Tex de Wit en meer De gasten van zaterdag 4 juli Na maandenlange onderhandelingen is er een pensioenakkoord. Twee weken geleden kwam het ledenparlement van de FNV er nog niet uit. Vandaag stemden de 105 vakbondsleden in met de afspraken. De conclusie is: de pensioenen worden onzekerder. Econoom en financieel journalist van De Telegraaf Martin Visser schuift aan om over het akkoord te praten. Zo'n twee maanden geleden werd hij nog geroyeerd als lid van DENK, maar nu heeft Farid Azarkan nieuws over de politieke partij waar de afgelopen maanden veel opschudding was. Hij vertelt zijn verhaal bij Op1. Zo'n zestig procent van de Nederlanders vindt de gedragsmaatregelen van de overheid om het coronavirus te bestrijden uiterst onlogisch of verwarrend. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. Het virus in Nederland is inmiddels onder controle, maar waarom worden de regels niet grotendeels opgeheven? Expert complexiteit Bert Slagter schuift aan. De Tour de France werd opgeschoven, Wimbledon gaat niet door en het EK Voetbal en de Olympische Spelen werden uitgesteld. Ondanks het karige sportjaar is het satirisch programma Makkelijk Scoren van Tex de Wit, Diederik Smit en Jonathan van het Reve vanaf morgen op tv te zien. Hoe gaan ze dat doen? Ze vertellen hoe het programma er dit jaar uit ziet. De nieuwe Donorwet ging afgelopen woensdag formeel in. Dit houdt in dat als je geen keus maakt, je automatisch als orgaandonor wordt geregistreerd. In het nieuwe EO-programma De 100 wordt duidelijk hoe belangrijk zo'n donor is. Het programma volgt mensen die op de wachtlijst staan voor een transplantatie. Bert van Leeuwen vertelt samen met nierpatiënt Dominique van Gessel en Tweede Kamerlid Pia Dijkstra over de wet. Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Oud-Dutchbat soldaten waren 25 jaar geleden op missie in Srebrenica Bekijk deze video » Op1: Donny Roelvink liet zijn tanden wegslijpen voor een nieuw gebit Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Op1: Martin Visser, Farid Azarkan, Tex de Wit en meer

De gasten van zaterdag 4 juli

  • Na maandenlange onderhandelingen is er een pensioenakkoord. Twee weken geleden kwam het ledenparlement van de FNV er nog niet uit. Vandaag stemden de 105 vakbondsleden in met de afspraken. De conclusie is: de pensioenen worden onzekerder. Econoom en financieel journalist van De Telegraaf Martin Visser schuift aan om over het akkoord te praten.

  • Zo'n twee maanden geleden werd hij nog geroyeerd als lid van DENK, maar nu heeft Farid Azarkan nieuws over de politieke partij waar de afgelopen maanden veel opschudding was. Hij vertelt zijn verhaal bij Op1.

  • Zo'n zestig procent van de Nederlanders vindt de gedragsmaatregelen van de overheid om het coronavirus te bestrijden uiterst onlogisch of verwarrend. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. Het virus in Nederland is inmiddels onder controle, maar waarom worden de regels niet grotendeels opgeheven? Expert complexiteit Bert Slagter schuift aan.

  • De Tour de France werd opgeschoven, Wimbledon gaat niet door en het EK Voetbal en de Olympische Spelen werden uitgesteld. Ondanks het karige sportjaar is het satirisch programma Makkelijk Scoren van Tex de Wit, Diederik Smit en Jonathan van het Reve vanaf morgen op tv te zien. Hoe gaan ze dat doen? Ze vertellen hoe het programma er dit jaar uit ziet.

  • De nieuwe Donorwet ging afgelopen woensdag formeel in. Dit houdt in dat als je geen keus maakt, je automatisch als orgaandonor wordt geregistreerd. In het nieuwe EO-programma De 100 wordt duidelijk hoe belangrijk zo'n donor is. Het programma volgt mensen die op de wachtlijst staan voor een transplantatie. Bert van Leeuwen vertelt samen met nierpatiënt Dominique van Gessel en Tweede Kamerlid Pia Dijkstra over de wet.

Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Martin Visser, Farid Azarkan, Tex de Wit en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV