Zien: Rob Goossens haalt uit: ''Niet veel mensen worden blij van Margriet van der Linden''

Zien: Rob Goossens haalt uit: ''Niet veel mensen worden blij van Margriet van der Linden''

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

De geruchtenmolen draaide op volle toeren, want er zou sprake zijn van "een nieuwe De wereld draait door", die door Klamer en Ekiz gepresenteerd zou worden. Dit tweetal kwam tijdens het opnemen van een aantal pilot-afleveringen als beste uit de bus.

Kritiek op Margriet
Mediadeskundige Rob Goossens vindt het een opmerkelijke keuze, want er was eerst iemand anders in de running om Matthijs van Nieuwkerk op te volgen. Ook haalt Goossens nog even uit naar Dit is M met Margriet van der Linden. Bekijk het hele item in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Rob Goossens</em> haalt uit: ''Niet veel mensen worden blij van <em>Margriet van der Linden</em>'' Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. De geruchtenmolen draaide op volle toeren, want er zou sprake zijn van "een nieuwe De wereld draait door", die door Klamer en Ekiz gepresenteerd zou worden. Dit tweetal kwam tijdens het opnemen van een aantal pilot-afleveringen als beste uit de bus. Kritiek op MargrietMediadeskundige Rob Goossens vindt het een opmerkelijke keuze, want er was eerst iemand anders in de running om Matthijs van Nieuwkerk op te volgen. Ook haalt Goossens nog even uit naar Dit is M met Margriet van der Linden. Bekijk het hele item in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: talkshow Laat op Vrijdag met Renze Klamer komt weer terug Bekijk deze video » Zien: Arie Boomsma betreurt NSB-uitspraak Fidan Ekiz Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Rob Goossens haalt uit: ''Niet veel mensen worden blij van Margriet van der Linden''

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rob Goossens haalt uit: ''Niet veel mensen worden blij van Margriet van der Linden'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV