Peter Schouten vertelt meer over de rel: ''Nabil B. laat het er niet bij zitten!'' (video)

Peter Schouten vertelt meer over de rel: ''Nabil B. laat het er niet bij zitten!'' (video)

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

De anonieme advocaat die Nabil B. in de zaak tegen Ridouan Taghi in het Marengo-proces bijstond, trekt behoorlijk van leer in een interview met het Algemeen Dagblad. RTL Boulevard sprak met de nieuwe advocaat van de kroongetuige: Peter Schouten. Bekijk het hele item in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Peter Schouten</em> vertelt meer over de rel: ''Nabil B. laat het er niet bij zitten!'' (video) Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. De anonieme advocaat die Nabil B. in de zaak tegen Ridouan Taghi in het Marengo-proces bijstond, trekt behoorlijk van leer in een interview met het Algemeen Dagblad. RTL Boulevard sprak met de nieuwe advocaat van de kroongetuige: Peter Schouten. Bekijk het hele item in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: Belleman vindt dat Peter R. de Vries verschillende petten draagt: ''Daar komt hij mee in de knoei'' Bekijk deze video » Ruzie Peter R. de Vries en AD-journalisten: bekijk het hele pittige gesprek bij Beau Bekijk deze video »
Entertainment :
Peter Schouten vertelt meer over de rel: ''Nabil B. laat het er niet bij zitten!'' (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter Schouten vertelt meer over de rel: ''Nabil B. laat het er niet bij zitten!'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV