Op1 gemist? Martin Visser vertelt over het nieuwe pensioenakkoord

Op1 gemist? Martin Visser vertelt over het nieuwe pensioenakkoord

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 juli terugkijken op Gids.tv.

Twee weken geleden kwam het ledenparlement van de FNV er niet uit, maar vandaag stemden de 105 vakbondslieden alsnog in met de afspraken uit het pensioenakkoord.

''Het kan tegenvallen''
Conclusie van dit akkoord: de pensioenen worden onzekerder. Econoom en financieel journalist van de Telegraaf Martin Visser praat bij Op1 over de gevolgen voor miljoenen Nederlanders.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Martin Visser</em> vertelt over het nieuwe pensioenakkoord Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 juli terugkijken op Gids.tv. Twee weken geleden kwam het ledenparlement van de FNV er niet uit, maar vandaag stemden de 105 vakbondslieden alsnog in met de afspraken uit het pensioenakkoord. ''Het kan tegenvallen''Conclusie van dit akkoord: de pensioenen worden onzekerder. Econoom en financieel journalist van de Telegraaf Martin Visser praat bij Op1 over de gevolgen voor miljoenen Nederlanders. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Besluit over pensioenakkoord uitgesteld: bekijk de verklaring van Wouter Koolmees Bekijk deze video » Cees Grimbergen maakt pensioenakkoord af in Op1: ‘Onuitvoerbaar en onbegrijpelijk’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Martin Visser vertelt over het nieuwe pensioenakkoord

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Martin Visser vertelt over het nieuwe pensioenakkoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV