Op1: Bert van Leeuwen vertelt over nieuw aangrijpend programma 'De 100'

Op1: Bert van Leeuwen vertelt over nieuw aangrijpend programma 'De 100'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 juli terugkijken op Gids.tv.

Afgelopen woensdag ging de nieuwe Donorwet formeel in. Dat betekent dat als je geen keus maakt, je automatisch als orgaandonor wordt geregistreerd.

''Ik hoop dat mensen bewust gaan nadenken''
Wat het betekent om afhankelijk te zijn van een donor, wordt wel duidelijk in het nieuwe EO-programma ‘De 100’, waarin mensen gevolgd worden die op de wachtlijst staan voor een transplantatie. Presentator Bert van Leeuwen vertelt erover bij Op1.

De eerste aflevering van De 100 is op maandag 6 juli om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de aflevering van De 100 terugkijken op Gids.tv. De zes vervolgafleveringen zijn in 2021 te zien op NPO 1.

<em>Op1</em>: <em>Bert van Leeuwen</em> vertelt over nieuw aangrijpend programma 'De 100' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 juli terugkijken op Gids.tv. Afgelopen woensdag ging de nieuwe Donorwet formeel in. Dat betekent dat als je geen keus maakt, je automatisch als orgaandonor wordt geregistreerd. ''Ik hoop dat mensen bewust gaan nadenken''Wat het betekent om afhankelijk te zijn van een donor, wordt wel duidelijk in het nieuwe EO-programma ‘De 100’, waarin mensen gevolgd worden die op de wachtlijst staan voor een transplantatie. Presentator Bert van Leeuwen vertelt erover bij Op1. De eerste aflevering van De 100 is op maandag 6 juli om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de aflevering van De 100 terugkijken op Gids.tv. De zes vervolgafleveringen zijn in 2021 te zien op NPO 1. Zondag met Lubach: Over de nieuwe donorwet Bekijk deze video » 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan: Niets doorgeven betekent automatisch donor Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Bert van Leeuwen vertelt over nieuw aangrijpend programma 'De 100'

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Bert van Leeuwen vertelt over nieuw aangrijpend programma 'De 100' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV