Zien: Gerard Joling krijgt eigen datingprogramma

Zien: Gerard Joling krijgt eigen datingprogramma

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Het lijkt erop dat volkszanger Gerard Joling binnenkort een nieuw televisieprogramma krijgt bij RTL. Dat belooft heel bijzonder te worden, want wellicht ontmoet hij daar wel de liefde van zijn leven.

''Datingprogramma’s zijn weer helemaal hot!''
Gerard deelde de primeur met De Telegraaf. In de uitzending van Telegraaf TV liet hij namelijk weten dat de deal voor het programma bijna rond is. Het liefst wil Gerard een man tussen de 35 en 60 jaar vinden, en hij moet meegaand en zelfstandig zijn. Met de uiteindelijke winnaar gaat hij twee weken op vakantie.

Bart Ettekoven, hoofdredacteur van weekblad Weekend, vertelt er alles over aan tafel bij Shownieuws. Bekijk het hele item in de video hieronder.

Zien: <em>Gerard Joling</em> krijgt eigen datingprogramma Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Het lijkt erop dat volkszanger Gerard Joling binnenkort een nieuw televisieprogramma krijgt bij RTL. Dat belooft heel bijzonder te worden, want wellicht ontmoet hij daar wel de liefde van zijn leven. ''Datingprogramma’s zijn weer helemaal hot!''Gerard deelde de primeur met De Telegraaf. In de uitzending van Telegraaf TV liet hij namelijk weten dat de deal voor het programma bijna rond is. Het liefst wil Gerard een man tussen de 35 en 60 jaar vinden, en hij moet meegaand en zelfstandig zijn. Met de uiteindelijke winnaar gaat hij twee weken op vakantie. Bart Ettekoven, hoofdredacteur van weekblad Weekend, vertelt er alles over aan tafel bij Shownieuws. Bekijk het hele item in de video hieronder. Bekijk hilarische zomerclip van Gerard Joling & Poke - 'We Gaan Raket Nu' Bekijk deze video » Beau gemist? Gerard Joling hoeft voor geld niet meer te werken: ‘Het komt uit mijn hart’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Gerard Joling krijgt eigen datingprogramma

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gerard Joling krijgt eigen datingprogramma of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV