Op1 gemist? Op basis van rioolwater kan corona-uitbraak in de regio worden vastgesteld

Op1 gemist? Op basis van rioolwater kan corona-uitbraak in de regio worden vastgesteld

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 juli terugkijken op Gids.tv.

Ruim zes op de tien Nederlanders vinden de gedragsmaatregelen van de overheid om het coronavirus te bestrijden onlogisch of verwarrend, blijkt uit onderzoek van het RIVM.

Het kan slimmer
Expert complexiteit Bert Slagter was zaterdag te gast bij Op1. Volgens hem kan er op basis van rioolwater veel vroeger vastgesteld worden in welke regio's een corona-uitbraak ontstaat. Bekijk het hele item bij Op1 in de video hieronder.

Op1 gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Op basis van rioolwater kan corona-uitbraak in de regio worden vastgesteld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 juli terugkijken op Gids.tv. Ruim zes op de tien Nederlanders vinden de gedragsmaatregelen van de overheid om het coronavirus te bestrijden onlogisch of verwarrend, blijkt uit onderzoek van het RIVM. Het kan slimmerExpert complexiteit Bert Slagter was zaterdag te gast bij Op1. Volgens hem kan er op basis van rioolwater veel vroeger vastgesteld worden in welke regio's een corona-uitbraak ontstaat. Bekijk het hele item bij Op1 in de video hieronder. Op1 gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Farid Azarkan wil nieuwe lijsttrekker van DENK worden Bekijk deze video » Op1: Bert van Leeuwen vertelt over nieuw aangrijpend programma 'De 100' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Op basis van rioolwater kan corona-uitbraak in de regio worden vastgesteld

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Op basis van rioolwater kan corona-uitbraak in de regio worden vastgesteld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV