Op1 gemist? Nieuw seizoen van satirisch programma 'Makkelijk Scoren'

Op1 gemist? Nieuw seizoen van satirisch programma 'Makkelijk Scoren'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 juli terugkijken op Gids.tv.

De Tour de France werd opgeschoven, Wimbledon afgelast, het Europees Kampioenschap Voetbal en de Olympische Spelen uitgesteld. Toch gaat het satirisch sportprogramma ‘Makkelijk Scoren’ van Tex de Wit, Diederik Smit en Jonathan van het Reve morgen van start.

Het nieuwe seizoen van Makkelijk Scoren is vanaf zondag 5 juli wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Nieuw seizoen van satirisch programma 'Makkelijk Scoren' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 juli terugkijken op Gids.tv. De Tour de France werd opgeschoven, Wimbledon afgelast, het Europees Kampioenschap Voetbal en de Olympische Spelen uitgesteld. Toch gaat het satirisch sportprogramma ‘Makkelijk Scoren’ van Tex de Wit, Diederik Smit en Jonathan van het Reve morgen van start. Het nieuwe seizoen van Makkelijk Scoren is vanaf zondag 5 juli wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv. DWDD gemist? Makkelijk Scoren wordt vervolg op Zondag met Lubach Bekijk deze video » Makkelijk Scoren aflevering 1 gemist: de Elfstedentocht van 2011 Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Nieuw seizoen van satirisch programma 'Makkelijk Scoren'

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Nieuw seizoen van satirisch programma 'Makkelijk Scoren' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV