Makkelijk scoren: Studio Afgelast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Makkelijk scoren: Studio Afgelast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Makkelijk scoren: Studio Afgelast gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren weer terug op NPO 3. Dit seizoen met als ondertitel 'Studio Afgelast'. CoronatijdTex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit bespreken op satirische wijze de sportwereld in coronatijd en geven Nederland de leukste sportzomer die er nooit is geweest. SportevenementenIn vier uitzendingen nemen ze elke zondag rond 21:15 uur in hoog tempo de afgelaste sportzomer door met onder andere aandacht voor de uitgestelde Olympische Spelen, de opgeschoven Tour de France, het afgelaste Wimbledon en het naar 2021 verplaatste Europees Kampioenschap voetbal. Makkelijk Scoren aflevering 1 gemist: de Elfstedentocht van 2011 Bekijk deze video » Jack Plooij belachelijk gemaakt in Makkelijk Scoren Bekijk deze video » Makkelijk Scoren onderzoekt: rood en wit wordt kampioen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanaf vanavond is het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren weer terug op NPO 3. Dit seizoen met als ondertitel 'Studio Afgelast'.

Coronatijd
Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit bespreken op satirische wijze de sportwereld in coronatijd en geven Nederland de leukste sportzomer die er nooit is geweest.

Sportevenementen
In vier uitzendingen nemen ze elke zondag rond 21:15 uur in hoog tempo de afgelaste sportzomer door met onder andere aandacht voor de uitgestelde Olympische Spelen, de opgeschoven Tour de France, het afgelaste Wimbledon en het naar 2021 verplaatste Europees Kampioenschap voetbal.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Makkelijk Scoren
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Makkelijk scoren: Studio Afgelast gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV