Shownieuws: Peter R. de Vries woest vanwege stop advocaat Marengo-proces

Shownieuws: Peter R. de Vries woest vanwege stop advocaat Marengo-proces

<em>Shownieuws:</em> Peter R. de Vries woest vanwege stop advocaat Marengo-proces Peter R. de Vries is woest. Afgelopen week werd duidelijk dat de anonieme advocaat van Nabil B., de kroongetuigen in het Marengoproces, opstapte vanwege inmenging van Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever zegt echter dat dit niet waar is. "Het is echt onzin", zei hij bij Beau. Bekijk de hele video van Shownieuws over Peter R. de Vries hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Video: De Jeugd van Tegenwoordig vertelt over 'coronaconcert' in Ziggo Dome Bekijk deze video » Zien: Gerard Joling krijgt eigen datingprogramma Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Peter R. de Vries woest vanwege stop advocaat Marengo-proces

Peter R. de Vries is woest. Afgelopen week werd duidelijk dat de anonieme advocaat van Nabil B., de kroongetuigen in het Marengoproces, opstapte vanwege inmenging van Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever zegt echter dat dit niet waar is. "Het is echt onzin", zei hij bij Beau.

Bekijk de hele video van Shownieuws over Peter R. de Vries hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Peter R. de Vries woest vanwege stop advocaat Marengo-proces of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV