Video: New York Yankees pitcher Masahiro Tanaka in ziekenhuis na bal op hoofd

Video: New York Yankees pitcher Masahiro Tanaka in ziekenhuis na bal op hoofd

Video: New York Yankees pitcher <em>Masahiro Tanaka</em> in ziekenhuis na bal op hoofd De Japanse pitcher Masahiro Tanaka van de New York Yankees is afgevoerd naar het ziekenhuis na een trainingssessie. De pitcher kreeg namelijk de bal op zijn hoofd geslagen. In het ziekenhuis konden ze geen hoofdletsel vinden. Toch moet de Japanner rust houden vanwege symptonen die duiden op een hersenschudding. Bekijk de beelden van AD Nieuws over Masahiro Tanaka hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Bekijk ook Samantha de Jong (Barbie) reageert op ongeluk: 'Volgende dag pas wakker in ziekenhuis' Bekijk deze video » Heftige beelden: politieman New York onder vuur na keiharde duw vrouwelijke demonstrant Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: New York Yankees pitcher Masahiro Tanaka in ziekenhuis na bal op hoofd

De Japanse pitcher Masahiro Tanaka van de New York Yankees is afgevoerd naar het ziekenhuis na een trainingssessie. De pitcher kreeg namelijk de bal op zijn hoofd geslagen. In het ziekenhuis konden ze geen hoofdletsel vinden. Toch moet de Japanner rust houden vanwege symptonen die duiden op een hersenschudding.

Bekijk de beelden van AD Nieuws over Masahiro Tanaka hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: New York Yankees pitcher Masahiro Tanaka in ziekenhuis na bal op hoofd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV