Hart van Nederland: Grote brand in Deventer, woonwagencomplex ontruimd

Hart van Nederland: Grote brand in Deventer, woonwagencomplex ontruimd

<em>Hart van Nederland:</em> Grote brand in Deventer, woonwagencomplex ontruimd Bij een grote brand in een loods in Deventer is een woonwagencomplex ontruimd. Het vuur greep razendsnel om zich heen. "De politie werd gealarmeerd door een inbraakalarm. Toen ze ter plaatse kwamen, betrof het hier al een uitslaande brand", aldus Jan Wittenberg van de Veiligheidsregio. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Bekijk de video van Hart van Nederland over de brand in Deventer hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Schokkende beelden: grote brand in Thaise villa van 57 miljoen euro Bekijk deze video » Heftige beelden: woningbrand Hierden legt villa en auto volledig in de as Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: Grote brand in Deventer, woonwagencomplex ontruimd

Bij een grote brand in een loods in Deventer is een woonwagencomplex ontruimd. Het vuur greep razendsnel om zich heen. "De politie werd gealarmeerd door een inbraakalarm. Toen ze ter plaatse kwamen, betrof het hier al een uitslaande brand", aldus Jan Wittenberg van de Veiligheidsregio. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Bekijk de video van Hart van Nederland over de brand in Deventer hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Grote brand in Deventer, woonwagencomplex ontruimd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV