Video: Zoekactie naar vermiste 22-jarige Annemarie uit Utrecht

Video: Zoekactie naar vermiste 22-jarige Annemarie uit Utrecht

Video: Zoekactie naar vermiste 22-jarige Annemarie uit <em>Utrecht</em> Er is een grote zoekactie gestart naar de 22-jarige Annemarie uit Utrecht. De zoekactie vindt plaats in de bossen van het landgoed Amelisweerd in Bunnik. De Utrechtse vrouw vertrok in verwarde toestand van huis en is sindsdien spoorloos. Zo'n vijftig leden van het Veteranen Search Team helpen met de zoektocht. Bekijk de beelden van AD Nieuws over de 22-jarige Annemarie hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook NOS: Meerdere aanhoudingen bij coronaprotesten in Utrecht en Wageningen Bekijk deze video » Zien: aanhoudingen na illegale demonstratie Utrecht Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Zoekactie naar vermiste 22-jarige Annemarie uit Utrecht

Er is een grote zoekactie gestart naar de 22-jarige Annemarie uit Utrecht. De zoekactie vindt plaats in de bossen van het landgoed Amelisweerd in Bunnik. De Utrechtse vrouw vertrok in verwarde toestand van huis en is sindsdien spoorloos. Zo'n vijftig leden van het Veteranen Search Team helpen met de zoektocht.

Bekijk de beelden van AD Nieuws over de 22-jarige Annemarie hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Zoekactie naar vermiste 22-jarige Annemarie uit Utrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier