Video: hartverscheurende beelden in Down The Road: ''Vaarwel papa''

Video: hartverscheurende beelden in Down The Road: ''Vaarwel papa''

Vanaf maandag 27 januari is het nieuwe seizoen van Down the Road te zien op de Vlaamse zender België Eén. Opnieuw gaat Dieter Coppens op een mooie en bij vlagen ontroerende reis met zes jongvolwassenen met het Syndroom van Down.

''Vaarwel papa''
Tijdens de reis draagt Maarten een foto van z'n overleden vader met zich mee. Samen met Dieter haalt hij herinneringen op aan zijn grote held. Bekijk het bijzondere eerbetoon aan zijn papa in de video hieronder.

Down The Road is elke dinsdag om 20.55 uur te zien op NPO 3. Heb je Down The Road gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: hartverscheurende beelden in <em>Down The Road</em>: ''Vaarwel papa'' Vanaf maandag 27 januari is het nieuwe seizoen van Down the Road te zien op de Vlaamse zender België Eén. Opnieuw gaat Dieter Coppens op een mooie en bij vlagen ontroerende reis met zes jongvolwassenen met het Syndroom van Down. ''Vaarwel papa''Tijdens de reis draagt Maarten een foto van z'n overleden vader met zich mee. Samen met Dieter haalt hij herinneringen op aan zijn grote held. Bekijk het bijzondere eerbetoon aan zijn papa in de video hieronder. Down The Road is elke dinsdag om 20.55 uur te zien op NPO 3. Heb je Down The Road gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Down The Road: Bedden worden uitgebreid getest: ‘Welk type hout is dit?’ Bekijk deze video » Gevaarlijke toestanden in Down The Road: Pizza van Maarten vliegt in brand Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: hartverscheurende beelden in Down The Road: ''Vaarwel papa''

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: hartverscheurende beelden in Down The Road: ''Vaarwel papa'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV