Chantal Janzen maakt grote fout backstage bij Holland's Got Talent (video)

Chantal Janzen maakt grote fout backstage bij Holland's Got Talent (video)

De draaidagen van de talentenshow Holland's Got Talent zijn weer in volle gang. Vanaf volgende maand kunnen we weer genieten van de mooiste en de meest spectaculaire acts van Nederland.

Chantal Janzen deelt in haar Instagram Stories hoe leuk ze de opnames vindt en watvoor prachtige acts ze voorbij heeft zien komen. Ook deelt ze backstage beelden bij RTL en biecht ze aan visagist en vriend Leco van Zadelhoff op dat ze een grote fout heeft gemaakt...

Bekijk hieronder de Instagram Stories van Chantal Janzen waarin ze haar volgers meeneemt achter de schermen bij Holland's Got Talent. Het nieuwe seizoen zal eind augustus te zien zijn bij RTL 4.

<em>Chantal Janzen</em> maakt grote fout backstage bij <em>Holland's Got Talent</em> (video) De draaidagen van de talentenshow Holland's Got Talent zijn weer in volle gang. Vanaf volgende maand kunnen we weer genieten van de mooiste en de meest spectaculaire acts van Nederland. Chantal Janzen deelt in haar Instagram Stories hoe leuk ze de opnames vindt en watvoor prachtige acts ze voorbij heeft zien komen. Ook deelt ze backstage beelden bij RTL en biecht ze aan visagist en vriend Leco van Zadelhoff op dat ze een grote fout heeft gemaakt... Bekijk hieronder de Instagram Stories van Chantal Janzen waarin ze haar volgers meeneemt achter de schermen bij Holland's Got Talent. Het nieuwe seizoen zal eind augustus te zien zijn bij RTL 4. Bekijk ook Linda de Mol begrijpt niet veel van vervangster Chantal Janzen: "Pijnlijk" (video) Bekijk deze video » Chantal Janzen reageert op uitspraken Linda de Mol over Oh, wat een jaar! (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Chantal Janzen maakt grote fout backstage bij Holland's Got Talent (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen maakt grote fout backstage bij Holland's Got Talent (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV