Zien: Gerard Joling maakt familie aan het huilen met cheque van 100.000 euro

Zien: Gerard Joling maakt familie aan het huilen met cheque van 100.000 euro

Het was weer een drukke week voor zanger Gerard Joling. Hij mocht eindelijk weer zijn microfoon afstoffen en voor een klein gezelschap optreden. ''Wat heb ik dat gemist!'', aldus Joling. Daarnaast mocht hij een grote prijs uitreiken namens de Vriendenloterij en nam hij zijn eerste TikTok-challenge op.

Bekijk de laatste vlog van Gerard Joling in de video hieronder.Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Zien: <em>Gerard Joling</em> maakt familie aan het huilen met cheque van 100.000 euro Het was weer een drukke week voor zanger Gerard Joling. Hij mocht eindelijk weer zijn microfoon afstoffen en voor een klein gezelschap optreden. ''Wat heb ik dat gemist!'', aldus Joling. Daarnaast mocht hij een grote prijs uitreiken namens de Vriendenloterij en nam hij zijn eerste TikTok-challenge op. Bekijk de laatste vlog van Gerard Joling in de video hieronder.Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Bekijk hilarische zomerclip van Gerard Joling & Poke - 'We Gaan Raket Nu' Bekijk deze video » Zien: Gerard Joling krijgt eigen datingprogramma Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Gerard Joling maakt familie aan het huilen met cheque van 100.000 euro

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gerard Joling maakt familie aan het huilen met cheque van 100.000 euro of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV