Video: Anna Nooshin is te zien in de nieuwe clip van Dio: 'Perfect'

Video: Anna Nooshin is te zien in de nieuwe clip van Dio: 'Perfect'

Dio’s nieuwe single ‘Perfect’ is vanaf nu overal te beluisteren. In de bijbehorende clip is o.a. goede vriendin Anna Nooshin te zien. Het nummer is samen opgenomen met Glen Faria en gaat over authenticiteit en het belang van een positief zelfbeeld.

Bekijk de videoclip van Dio hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Video: <em>Anna Nooshin</em> is te zien in de nieuwe clip van Dio: 'Perfect' Dio’s nieuwe single ‘Perfect’ is vanaf nu overal te beluisteren. In de bijbehorende clip is o.a. goede vriendin Anna Nooshin te zien. Het nummer is samen opgenomen met Glen Faria en gaat over authenticiteit en het belang van een positief zelfbeeld. Bekijk de videoclip van Dio hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Anna Nooshin ergert zich aan sensatiezoekende Telegraaf: "Negatieve toon" Bekijk deze video » Peter R. de Vries neemt het op voor Anna Nooshin: De Telegraaf is "schijnheilig" Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Anna Nooshin is te zien in de nieuwe clip van Dio: 'Perfect'

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Anna Nooshin is te zien in de nieuwe clip van Dio: 'Perfect' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV