Bekijk hier de promo 'Makkelijk Scoren': zondag bij NPO 3

Bekijk hier de promo 'Makkelijk Scoren': zondag bij NPO 3

In 2019 was het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren voor het eerst te zien op televisie en ook dit jaar keert de show terug op NPO 3. De inhoud is echter behoorlijk veranderd: door de uitbraak van het coronavirus zijn er de afgelopen maanden bijna geen sportevenementen geweest. En dus is de ondertitel: Studio Afgelast.

Bekijk hier het optreden bij Op1

Sportzomer
De evenementen worden in hoog tempo doorgenomen door Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit, de presentatoren van Makkelijk Scoren. Ze bespreken op satirische wijze de sportwereld in coronatijd en geven Nederland de leukste sportzomer die er nooit geweest is. Bekijk de promo in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Makkelijk Scoren is vanaf zondag 5 juli wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de promo 'Makkelijk Scoren': zondag bij NPO 3 In 2019 was het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren voor het eerst te zien op televisie en ook dit jaar keert de show terug op NPO 3. De inhoud is echter behoorlijk veranderd: door de uitbraak van het coronavirus zijn er de afgelopen maanden bijna geen sportevenementen geweest. En dus is de ondertitel: Studio Afgelast. Bekijk hier het optreden bij Op1 Op1 gemist? Nieuw seizoen van satirisch programma 'Makkelijk Scoren' Bekijk deze video » SportzomerDe evenementen worden in hoog tempo doorgenomen door Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit, de presentatoren van Makkelijk Scoren. Ze bespreken op satirische wijze de sportwereld in coronatijd en geven Nederland de leukste sportzomer die er nooit geweest is. Bekijk de promo in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Makkelijk Scoren is vanaf zondag 5 juli wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv. DWDD gemist? Makkelijk Scoren wordt vervolg op Zondag met Lubach Bekijk deze video » Makkelijk Scoren onderzoekt: rood en wit wordt kampioen Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de promo 'Makkelijk Scoren': zondag bij NPO 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier