RTL Boulevard praat met DI-RECT over bijzonder optreden in Scheveningen

RTL Boulevard praat met DI-RECT over bijzonder optreden in Scheveningen

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

DI-RECT gaf zaterdagavond 4 juli een bijzonder live-streamconcert op de Pier in Scheveningen. Er keken maar liefst 10.000 mensen naar de Nederlandse band. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em> praat met DI-RECT over bijzonder optreden in Scheveningen Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. DI-RECT gaf zaterdagavond 4 juli een bijzonder live-streamconcert op de Pier in Scheveningen. Er keken maar liefst 10.000 mensen naar de Nederlandse band. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: Band DI-RECT geeft online muziekshow voor duizenden fans Bekijk deze video » Zien: Di-rect treedt live op bij Beau met nummer 'Here's to Love' Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard praat met DI-RECT over bijzonder optreden in Scheveningen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard praat met DI-RECT over bijzonder optreden in Scheveningen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV