Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start de coronaproof-versie van de quiz Eén tegen 100: Eén tegen 50. Verder is het spel gewoon hetzelfde. Eén kandidaat krijgt vragen van Caroline Tensen en moet tegenkandidaten wegspelen om geld te verdienen. Elke zondag om 20:00 uur op RTL 4. AanpassingenNaast het halveren van het aantal kandidaten, zijn er ook andere maatregelen, zowel voor als achter de schermen, getroffen en vastgelegd in een protocol. "Enkele van deze maatregelen zijn aanpassingen van Carolines desk, desinfectie-, catering- en toiletprotocollen, looproutes en een indeling van kandidaten waardoor zij anderhalve meter uit elkaar zitten", meldt RTL. 1,5 meterOok zijn er handhavers aanwezig om de inachtneming van het protocol te waarborgen. RTL is duidelijk: "Op elk moment, zowel voor als achter de schermen, wordt de anderhalve meter afstand in acht genomen door alle betrokkenen, onder wie Caroline, kandidaten en crew." Zomer vol nieuwe tv-programma's bij NPO, RTL en SBS: dit kun je verwachten Bekijk deze video »
Uitzending :
Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond start de coronaproof-versie van de quiz Eén tegen 100: Eén tegen 50. Verder is het spel gewoon hetzelfde. Eén kandidaat krijgt vragen van Caroline Tensen en moet tegenkandidaten wegspelen om geld te verdienen. Elke zondag om 20:00 uur op RTL 4.

Aanpassingen
Naast het halveren van het aantal kandidaten, zijn er ook andere maatregelen, zowel voor als achter de schermen, getroffen en vastgelegd in een protocol. "Enkele van deze maatregelen zijn aanpassingen van Carolines desk, desinfectie-, catering- en toiletprotocollen, looproutes en een indeling van kandidaten waardoor zij anderhalve meter uit elkaar zitten", meldt RTL.

1,5 meter
Ook zijn er handhavers aanwezig om de inachtneming van het protocol te waarborgen. RTL is duidelijk: "Op elk moment, zowel voor als achter de schermen, wordt de anderhalve meter afstand in acht genomen door alle betrokkenen, onder wie Caroline, kandidaten en crew."

Bekijk hier alle video's en artikelen van Eén tegen 50
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV