Bekijk hier de spectaculaire opening van Makkelijk Scoren: Studio Afgelast

Bekijk hier de spectaculaire opening van Makkelijk Scoren: Studio Afgelast

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Makkelijk Scoren op zondag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Makkelijk Scoren terugkijken op Gids.tv.

Vanaf vanavond is het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren weer terug op NPO 3. Dit seizoen met als ondertitel 'Studio Afgelast'.

De sportwereld in coronatijd
De inhoud is echter behoorlijk veranderd: door de uitbraak van het coronavirus zijn er de afgelopen maanden bijna geen sportevenementen geweest. Vandaar de nieuwe ondertitel van het programma. Bekijk hier de opening van het nieuwe seizoen Makkelijk Scoren.

Makkelijk Scoren is wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de spectaculaire opening van <em>Makkelijk Scoren: Studio Afgelast</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Makkelijk Scoren op zondag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Makkelijk Scoren terugkijken op Gids.tv. Vanaf vanavond is het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren weer terug op NPO 3. Dit seizoen met als ondertitel 'Studio Afgelast'. De sportwereld in coronatijdDe inhoud is echter behoorlijk veranderd: door de uitbraak van het coronavirus zijn er de afgelopen maanden bijna geen sportevenementen geweest. Vandaar de nieuwe ondertitel van het programma. Bekijk hier de opening van het nieuwe seizoen Makkelijk Scoren. Makkelijk Scoren is wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Nieuw seizoen van satirisch programma 'Makkelijk Scoren' Bekijk deze video » Bekijk hier de promo 'Makkelijk Scoren': zondag bij NPO 3 Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk hier de spectaculaire opening van Makkelijk Scoren: Studio Afgelast

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de spectaculaire opening van Makkelijk Scoren: Studio Afgelast of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV