Makkelijk Scoren: bekijk hier 'Weet u het nog: 1996' met Arjen Lubach en Bas van de Goor

Makkelijk Scoren: bekijk hier 'Weet u het nog: 1996' met Arjen Lubach en Bas van de Goor

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Makkelijk Scoren op zondag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Makkelijk Scoren terugkijken op Gids.tv.

Vanaf vanavond is het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren weer terug op NPO 3. Dit seizoen helaas met een nieuwe ondertitel 'Studio Afgelast'.

''Nee, ik ben Bas van de Goor''!
De verslaggevers van Makkelijk Scoren geven eerlijk toe niet vies te zijn van een beetje zwelgen. In hun hilarische rubriek 'Weet u het nog' kijken ze terug op een belangrijk sportjaar. Deze week is dat het prachtjaar 1996.

Bekijk het hele item in de video hieronder. Makkelijk Scoren is wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv.

<em>Makkelijk Scoren</em>: bekijk hier 'Weet u het nog: 1996' met <em>Arjen Lubach</em> en <em>Bas van de Goor</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Makkelijk Scoren op zondag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Makkelijk Scoren terugkijken op Gids.tv. Vanaf vanavond is het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren weer terug op NPO 3. Dit seizoen helaas met een nieuwe ondertitel 'Studio Afgelast'. ''Nee, ik ben Bas van de Goor''!De verslaggevers van Makkelijk Scoren geven eerlijk toe niet vies te zijn van een beetje zwelgen. In hun hilarische rubriek 'Weet u het nog' kijken ze terug op een belangrijk sportjaar. Deze week is dat het prachtjaar 1996. Bekijk het hele item in de video hieronder. Makkelijk Scoren is wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de spectaculaire opening van Makkelijk Scoren: Studio Afgelast Bekijk deze video » Makkelijk Scoren gemist? Verslaggever Diederik Smit voorspelt het EK 2021 Bekijk deze video »
Entertainment :
Makkelijk Scoren: bekijk hier 'Weet u het nog: 1996' met Arjen Lubach en Bas van de Goor

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Makkelijk Scoren: bekijk hier 'Weet u het nog: 1996' met Arjen Lubach en Bas van de Goor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV