Zien: Gordon openhartig over slechte gezondheid: ''Ik belde 112 na hartkloppingen''

Zien: Gordon openhartig over slechte gezondheid: ''Ik belde 112 na hartkloppingen''

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Zanger en presentator Gordon heeft tijdens een openhartig interview met Dyantha Brooks een heftige onthulling gedaan.

Slechte gezondheid
Gordon heeft vorig jaar namelijk het noodnummer moeten bellen toen hij last had van hartkloppingen. Dat vertelt hij in een exclusief gesprek met Shownieuws over zijn veelbewogen jaar.

Bekijk het fragment in de video van Shownieuws hieronder. Het persoonlijke gesprek met Gordon is maandagavond 6 juli te zien om 22:55 uur bij SBS6. Daarna kun je de uitzending van Shownieuws met Gordon terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Gordon</em> openhartig over slechte gezondheid: ''Ik belde 112 na hartkloppingen'' Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Zanger en presentator Gordon heeft tijdens een openhartig interview met Dyantha Brooks een heftige onthulling gedaan. Slechte gezondheidGordon heeft vorig jaar namelijk het noodnummer moeten bellen toen hij last had van hartkloppingen. Dat vertelt hij in een exclusief gesprek met Shownieuws over zijn veelbewogen jaar. Bekijk het fragment in de video van Shownieuws hieronder. Het persoonlijke gesprek met Gordon is maandagavond 6 juli te zien om 22:55 uur bij SBS6. Daarna kun je de uitzending van Shownieuws met Gordon terugkijken bij Gids.tv. Hit The Road is nieuwe zangwedstrijd SBS in auto met Gordon, Van Velzen en meer (video) Bekijk deze video » Gordon vertelt openhartig over veelbewogen jaar in Shownieuws-special Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Gordon openhartig over slechte gezondheid: ''Ik belde 112 na hartkloppingen''

Bekijk hier alle video's en artikelen van Shownieuws - Late editie
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gordon openhartig over slechte gezondheid: ''Ik belde 112 na hartkloppingen'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV