Zien: Makkelijk Scoren bespreekt op hilarische wijze de biografie van Wesley Sneijder

Zien: Makkelijk Scoren bespreekt op hilarische wijze de biografie van Wesley Sneijder

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Makkelijk Scoren op zondag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Makkelijk Scoren terugkijken op Gids.tv.

De heren van Makkelijk Scoren komen met een nieuwe rubriek: 'Makkelijk Lezen'. De gloednieuwe succesvolle boekenrubriek van het satirische sportprogramma. Deze week bespreken ze de biografie van voetballer Wesley Sneijder. Bekijk het hele item in de video van NPO 3 Extra hieronder.

Makkelijk Scoren is wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Makkelijk Scoren</em> bespreekt op hilarische wijze de biografie van <em>Wesley Sneijder</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Makkelijk Scoren op zondag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Makkelijk Scoren terugkijken op Gids.tv. De heren van Makkelijk Scoren komen met een nieuwe rubriek: 'Makkelijk Lezen'. De gloednieuwe succesvolle boekenrubriek van het satirische sportprogramma. Deze week bespreken ze de biografie van voetballer Wesley Sneijder. Bekijk het hele item in de video van NPO 3 Extra hieronder. Makkelijk Scoren is wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv. Makkelijk Scoren gemist? Verslaggever Diederik Smit voorspelt het EK 2021 Bekijk deze video » Makkelijk Scoren: bekijk hier 'Weet u het nog: 1996' met Arjen Lubach en Bas van de Goor Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Makkelijk Scoren bespreekt op hilarische wijze de biografie van Wesley Sneijder

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Makkelijk Scoren bespreekt op hilarische wijze de biografie van Wesley Sneijder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV