Makkelijk Scoren analyseert de Eredivisie: ''Pechprijs-cheque voor FC Utrecht''

Makkelijk Scoren analyseert de Eredivisie: ''Pechprijs-cheque voor FC Utrecht''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Makkelijk Scoren op zondag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Makkelijk Scoren terugkijken op Gids.tv.

Vanaf vanavond is het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren weer terug op NPO 3. Dit seizoen helaas met een nieuwe ondertitel 'Studio Afgelast'.

Een bijzondere pechprijs-cheque.
De verslaggevers van Makkelijk Scoren begrijpen dat een pandemie verschrikkelijk is, maar zo leer je volgens hen ook mensen écht kennen. Bekijk de analyse van de Eredivisie in de video hieronder.

Makkelijk Scoren is wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv.

<em>Makkelijk Scoren</em> analyseert de Eredivisie: ''Pechprijs-cheque voor FC Utrecht'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Makkelijk Scoren op zondag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Makkelijk Scoren terugkijken op Gids.tv. Vanaf vanavond is het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren weer terug op NPO 3. Dit seizoen helaas met een nieuwe ondertitel 'Studio Afgelast'. Een bijzondere pechprijs-cheque.De verslaggevers van Makkelijk Scoren begrijpen dat een pandemie verschrikkelijk is, maar zo leer je volgens hen ook mensen écht kennen. Bekijk de analyse van de Eredivisie in de video hieronder. Makkelijk Scoren is wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv. Makkelijk Scoren: bekijk hier 'Weet u het nog: 1996' met Arjen Lubach en Bas van de Goor Bekijk deze video » Zien: Makkelijk Scoren bespreekt op hilarische wijze de biografie van Wesley Sneijder Bekijk deze video »
Entertainment :
Makkelijk Scoren analyseert de Eredivisie: ''Pechprijs-cheque voor FC Utrecht''


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Makkelijk Scoren analyseert de Eredivisie: ''Pechprijs-cheque voor FC Utrecht'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier