Zien: sportzomer top 5 van Makkelijk Scoren met Lilian Marijnissen

Zien: sportzomer top 5 van Makkelijk Scoren met Lilian Marijnissen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Makkelijk Scoren op zondag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Makkelijk Scoren terugkijken op Gids.tv.

De verslaggevers van Makkelijk Scoren hebben iconische sportmomenten geprobeerd te bundeld in een prachtige top 5.

''Ik dien mijn eigen motie in!''
Elke week mag een bekende Nederlander een fragment eruit halen én een fragment erin zetten. Deze week was partijleider van de SP Lilian Marijnissen te gast.

Bekijk het hele item in de video hieronder. Makkelijk Scoren is wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv.

Zien: sportzomer top 5 van <em>Makkelijk Scoren</em> met <em>Lilian Marijnissen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Makkelijk Scoren op zondag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Makkelijk Scoren terugkijken op Gids.tv. De verslaggevers van Makkelijk Scoren hebben iconische sportmomenten geprobeerd te bundeld in een prachtige top 5. ''Ik dien mijn eigen motie in!''Elke week mag een bekende Nederlander een fragment eruit halen én een fragment erin zetten. Deze week was partijleider van de SP Lilian Marijnissen te gast. Bekijk het hele item in de video hieronder. Makkelijk Scoren is wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de spectaculaire opening van Makkelijk Scoren: Studio Afgelast Bekijk deze video » Makkelijk Scoren analyseert de Eredivisie: ''Pechprijs-cheque voor FC Utrecht'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: sportzomer top 5 van Makkelijk Scoren met Lilian Marijnissen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: sportzomer top 5 van Makkelijk Scoren met Lilian Marijnissen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier