Zien: dit zijn alle gasten van VPRO Zomergasten 2020

Zien: dit zijn alle gasten van VPRO Zomergasten 2020

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Janine Abbring mag komend seizoen opnieuw het prachtige VPRO-programma Zomergasten presenteren. Ook nu ontvangt de presentatrice weer zes bijzondere gasten aan haar tafel. Onder anderen Typhoon en minister Carola Schouten komen langs om uitgebreid te praten over hun favoriete fragmenten.

Muzikant en advocate in Zomergasten
Glenn de Randamie is de allereerste die mag aanschuiven bij Zomergasten op zondag 19 juli. De muzikant is beter bekend onder zijn artiestennaam Typhoon en vindt het geweldig dat hij de avond mag vullen met inspiratie, hartenzaken en liefde. Strafrechtadvocate Inez Weski is te gast in de tweede aflevering op 26 juli, zij is een van de meest ervaren strafpleiters in Nederland. Actrice, schrijver en theatermaker Nazmiye Oral is de derde Zomergast van 2020 op 2 augustus.

Bekijk hier het optreden van Janine bij Op1

Ook viroloog en schrijver komen langs
Viroloog en epidemioloog Jaap Goudsmit is 9 augustus te zien in Zomergasten, hij heeft voor het thema overleven gekozen. De vijfde gast is minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en viceminister-president Carola Schouten, zij kijkt er vooral naar uit om een kijkje in haar wereld te geven. En schrijver en classicus Ilja Leonard Pfeijffer sluit op 23 augustus als zesde Zomergast het seizoen af.

Bekijk de promo van VPRO Zomergasten 2020 in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Zomergasten is vanaf zondag 19 juli om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: dit zijn alle gasten van <em>VPRO Zomergasten 2020</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Janine Abbring mag komend seizoen opnieuw het prachtige VPRO-programma Zomergasten presenteren. Ook nu ontvangt de presentatrice weer zes bijzondere gasten aan haar tafel. Onder anderen Typhoon en minister Carola Schouten komen langs om uitgebreid te praten over hun favoriete fragmenten. Muzikant en advocate in ZomergastenGlenn de Randamie is de allereerste die mag aanschuiven bij Zomergasten op zondag 19 juli. De muzikant is beter bekend onder zijn artiestennaam Typhoon en vindt het geweldig dat hij de avond mag vullen met inspiratie, hartenzaken en liefde. Strafrechtadvocate Inez Weski is te gast in de tweede aflevering op 26 juli, zij is een van de meest ervaren strafpleiters in Nederland. Actrice, schrijver en theatermaker Nazmiye Oral is de derde Zomergast van 2020 op 2 augustus. Bekijk hier het optreden van Janine bij Op1 Op1 gemist? Janine Abbring over nieuw seizoen Zomergasten Bekijk deze video » Ook viroloog en schrijver komen langsViroloog en epidemioloog Jaap Goudsmit is 9 augustus te zien in Zomergasten, hij heeft voor het thema overleven gekozen. De vijfde gast is minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en viceminister-president Carola Schouten, zij kijkt er vooral naar uit om een kijkje in haar wereld te geven. En schrijver en classicus Ilja Leonard Pfeijffer sluit op 23 augustus als zesde Zomergast het seizoen af. Bekijk de promo van VPRO Zomergasten 2020 in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Zomergasten is vanaf zondag 19 juli om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Zomergasten met Hanna Bervoets gemist? Bekijk de samenvatting Bekijk deze video » Zomergasten met Ivo van Hove gemist? Bekijk de samenvatting Bekijk deze video »
TV :
Zien: dit zijn alle gasten van VPRO Zomergasten 2020

Bekijk hier alle video's en artikelen van Mijn Sportzomer
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit zijn alle gasten van VPRO Zomergasten 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV