Detectives: A Confession gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: A Confession gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: A Confession gemist? Bekijk hier de hele uitzending Tijdens de detectivezomer van de NPO is vanaf vanavond zes dagen achter elkaar de Britse detective A Confession te zien. De afleveringen zijn elke avond rond 22:20 uur te zien op NPO 2. ZoektochtDe familie van Sian O'Callaghan maakt zich ongerust als zij na een avondje stappen niet meer thuiskomt. De politie van het bureau Gablecross, onder leiding van inspecteur Steve Fulcher, begint een grootscheepse zoektocht om haar terug te vinden. Eerdere verdwijningTijdens het onderzoek naar de toedracht stuit het team dat met deze zaak belast is, op een eerdere verdwijning. Die van de dochter van Karen, die bij Sians moeder Elaine in de straat woont. StoepKaren hoopt nog altijd dat haar dochter op een dag weer op de stoep staat. De vraag die het rechercheteam bezighoudt is of beide zaken met elkaar te maken hebben. Op NPO Plus kun je nu al het hele seizoen van A Confession kijken.
Uitzending :
Detectives: A Confession gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tijdens de detectivezomer van de NPO is vanaf vanavond zes dagen achter elkaar de Britse detective A Confession te zien. De afleveringen zijn elke avond rond 22:20 uur te zien op NPO 2.

Zoektocht
De familie van Sian O'Callaghan maakt zich ongerust als zij na een avondje stappen niet meer thuiskomt. De politie van het bureau Gablecross, onder leiding van inspecteur Steve Fulcher, begint een grootscheepse zoektocht om haar terug te vinden.

Eerdere verdwijning
Tijdens het onderzoek naar de toedracht stuit het team dat met deze zaak belast is, op een eerdere verdwijning. Die van de dochter van Karen, die bij Sians moeder Elaine in de straat woont.

Stoep
Karen hoopt nog altijd dat haar dochter op een dag weer op de stoep staat. De vraag die het rechercheteam bezighoudt is of beide zaken met elkaar te maken hebben.

Op NPO Plus kun je nu al het hele seizoen van A Confession kijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Detectives: A Confession gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV