De Wereld Spoelt Terug gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Wereld Spoelt Terug gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Wereld Spoelt Terug gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week zendt NPO 1 vijf werkdagen om 19:00 uur compilatie-afleveringen van De Wereld Draait Door uit onder de titel 'De Wereld Spoelt Terug', met de muzikale hoogtepunten uit de 15 jaar die het programma heeft bestaan. Thema'sElke avond zijn de leukste en beste fragmenten in verschillende thema's samengevoegd: Maandag: Nederlandstalig Dinsdag: muziekspecials Woensdag: Den Haag Donderdag: Songfestival Vrijdag: muzikale samenwerkingen (Voor het eerst) in het NederlandsIn de eerste aflevering een overzicht van Nederlandstalige muziek. Met gesprekken en optredens van Ilse de Lange, Barry Hay en Anouk zoals je ze zelden hoort. Allemaal zingen ze, meestal voor het eerst, in het Nederlands. HuisbandsOok met The Kik, Roxeanne Hazes, Racoon en Henny en Xander Vrienten, de vier DWDD-huisbands die in het Nederlands zongen. Verder onder anderen de mooiste optredens van Huub van de Lubbe, André van Duin, Stef Bos en De Dijk. Laatste DWDD gemist? Henny Vrienten zingt afscheidslied Tot Zover Bekijk deze video » Beau gemist? Matthijs van Nieuwkerk teleurgesteld in laatste uitzending van DWDD Bekijk deze video » Matthijs van Nieuwkerk in Beau: "Optreden André van Duin greep me aan" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Deze week zendt NPO 1 vijf werkdagen om 19:00 uur compilatie-afleveringen van De Wereld Draait Door uit onder de titel 'De Wereld Spoelt Terug', met de muzikale hoogtepunten uit de 15 jaar die het programma heeft bestaan.

Thema's
Elke avond zijn de leukste en beste fragmenten in verschillende thema's samengevoegd:

  • Maandag: Nederlandstalig
  • Dinsdag: muziekspecials
  • Woensdag: Den Haag
  • Donderdag: Songfestival
  • Vrijdag: muzikale samenwerkingen

(Voor het eerst) in het Nederlands
In de eerste aflevering een overzicht van Nederlandstalige muziek. Met gesprekken en optredens van Ilse de Lange, Barry Hay en Anouk zoals je ze zelden hoort. Allemaal zingen ze, meestal voor het eerst, in het Nederlands.

Huisbands
Ook met The Kik, Roxeanne Hazes, Racoon en Henny en Xander Vrienten, de vier DWDD-huisbands die in het Nederlands zongen. Verder onder anderen de mooiste optredens van Huub van de Lubbe, André van Duin, Stef Bos en De Dijk.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Wereld Spoelt Terug gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV